- Poker Terms

Fatima wordt uitgedaagd voor pokerduel

 

Het fetishmodel uit Nederland Ancilla Tila, bekend van haar verschijning in de Playboy in 2004, heeft Fatima Moreira, het nieuwe gezicht van Pokerstars Nederland, uitgedaagd om aan de pokertafel plaats te nemen. Ancilla heeft haar stappen in de professionele pokerwereld al een paar maanden eerder gezet en heeft onlangs in het teamevent van Holland Casino in Enschede een vijfde plaats behaald en daarmee 3300 euro gewonnen. In de maanden dat Ancilla aan het pokeren is, wordt ze met raad en daad bijgestaan door de bekende pokeraar Rolf Slotboom, die haar van goede adviezen voorziet.

Pokeren voor het goede doel

Als de uitdaging wordt aangenomen door Fatimah, zal de strijd om de winst beloond worden met 2500 euro, die door de sponsor van Ancilla, Holland Poker, op de pokertafel wordt gelegd. De sponsor hoopt dat als de uitdaging om te pokeren wordt aangenomen, Pokerstars Nederland hetzelfde bedrag zal inleggen. In het geval Ancilla het pokerduel zal winnen, zal de opbrengst van de pokerwedstrijd worden overgemaakt aan Stichting Wakker Dier. Ancilla is vegetariër en het welzijn van de dieren gaat haar aan het hart. Door de pokerwedstrijd kan Ancilla dan ook aandacht vragen voor het welzijn van de dieren. Een andere reden die aan de uitdaging ten grondslag ligt is dat Ancilla zich ook op een andere wijze wil profileren in plaats van alleen maar als uithangbord voor de sponsor Poker Holland te fungeren. Ancilla verwacht dan ook dat Fatima, als ex-sportvrouw ook meer wil zijn als alleen een marketinginstrument.

Uitdaging geldt tot 1 oktober

De uitdaging voor de pokerwedstrijd geldt tot 1 oktober 2009. Als Fatima snel beslist, dan blijft de prijzenpot hoger. Elke week die er namelijk voorbij gaat, zal er door de sponsor Holland Poker 500 euro van het prijzengeld worden afgehaald. Het snel reageren van Fatima is dus wel van belang om de winst zo hoog mogelijk te houden. De ex-hockeyer wordt hiermee natuurlijk enigszins onderdruk gezet en het is dan ook afwachten of de uitdaging om te pokeren zal worden aangenomen door Fatima.

About Gordon Mcarthur

Read All Posts By Gordon Mcarthur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *